Skip to main content

Velkommen til Ballerup Vinhandel

Oplev hyggen hos Ballerup Vinhandel: Vinoplevelser siden 2008.
Udforsk vores varierede udvalg af verdensvine og eksklusiv spiritus i en levende butik, der værner om kvalitet og konkurrencedygtige priser!

Butikkens historie

Velkommen til Ballerup Vinhandel, tidligere kendt som Skjold Burne Ballerup, beliggende i den historiske Reeh’s gamle købmandsgård. Hos os finder du en sand slikbutik for voksne, med et omfattende udvalg af vine og spiritus fra hele verden.

Vi tilbyder et væld af gaveløsninger, herunder eksklusive vingaver og smukt sammensatte gavekurve, perfekte til enhver lejlighed. Vores sortiment inkluderer lækkerier som Summerbird Chokolade, Lakrids by Bülow, Bagsværd Lakrids, de berømte romkugler fra Bak’s Bakery og Deli, og et stort udvalg fra Te & Kaffe specialisten.

For ølentusiaster har vi et udvalg af specialøl, der tilfredsstiller selv de mest krævende ganer. Og for dem, der ønsker at udforske og udvide deres smagshorisonter, arrangerer vi regelmæssigt smagninger, hvor vores kunder kan nyde og lære om forskellige vine, spiritus og øl. Se mere under Smagninger i top menuen.

Besøg os i Ballerup Vinhandel, hvor vi glæder os til at byde dig velkommen og hjælpe med at finde det perfekte valg til enhver lejlighed.

Venlig hilsen,

Ballerup Vinhandel – hvor historie og nydelse mødes.

Se aktuelle smagninger

Udforsk himmelske smagsoplevelser! Forkæl dine smagsløg med vores nøje udvalgte kategorier

Gavekurve

Aktuelle Vin Tilbud

Summerbird
Lakrids by Bülow
Bagsværd Lakrids

Cognac
Øvrig Spiritus

Te & kaffe

Whisky

Gin

Rom

Butikken

Oplev en verden af udsøgte smagsoplevelser ved at besøge vores butik! Vi inviterer dig til at træde ind i vores skatkammer af lækkerier, hvor du kan udforske en bred vifte af eksklusiv chokolade, forførende vin og spiritus, delikat lakrids samt himmelsk te og kaffe. Kun ved at komme ned i butikken kan du virkelig fordybe dig i vores fantastiske udvalg, lade dig inspirere af aromaerne og finde din næste favorit. Vi glæder os til at byde dig velkommen og guide dig gennem en kulinarisk rejse i vores butik!

Adresse: Sct. Jacobsvej 1, 2750 Ballerup. Åbn vejviser i Google maps.

Nyhedsbrev

Få nyt om smagninger og events i butikken